Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Nove izvedbe predstava Devil's Garden i E=mc² (Volim Fiziku) u svibnju u ZKM-u i ZPC-u

Objavljeno: 22.04.2017

THE DEVIL'S GARDEN / petak, 5. svibnja, 20 sati, z/k/m, Teslina 7

Nakon premijere u prosincu 2016. i izvrsnog prijema publike, predstava The Devil's Garden u koreografiji renomiranog američkog umjetnika Davida Hernandeza bit će izvedena u petak, 5. svibnja u Zagrebačkom kazalištu mladih. 

The Devil's Garden vas vodi na putovanje u zajednicu žena izvan svakodnevne stvarnosti - taj svijet zaustavljeno je metaforičko područje između granica muške patrijarhalne stvarnosti našeg svijeta, u kojem se različiti ženski životi ispresijecaju. Iskoristite priliku da zavirite u vrt i svjedočite svojevrsnom obredu ženskog rada koji je zanimljiv i privlačan, utoliko više što ga promatrate iz položaja stranca, putnika bez karte, posjetitelja koji ne govori jezik tih žena, ali je očaran začudnim događajima na koje nailazi.

IZ KRITIKA: 'Minuciozno koreografirana grupa plesačica, čiji puls postupno osnažuje i buja iz fragmentiranih plesnih fraza u tečno strujanje, najdojmljiviji je element predstave', www.plesnascena.hr  

Ulaznice: 50kn redovno / 40kn za organizirane posjete / 30kn za učenike, studente i umirovljenike, te članove plesnih strukovnih organizacija, uz predočenje dokaza // Rezervacije: online (na linku lijevo) ili pozivom na broj blagajne ZKM-a: 01 4872 554 // Kupovina: na blagajni ZKM-a radnim danima 10 - 20h, subotom 10 - 14h, te sat vremena prije početka predstave. 


E=mc² (Volim fiziku) / 10. i 11. svibnja u 10 i 18 sati, Zagrebački plesni centar, Ilica 10/1

Nakon što već pet godina intenzivno održava svoj 'izvedbeni život', edukativna plesna predstava za djecu i mlade E=mc² (Volim fiziku) ugledne plesne umjetnice i koreografkinje Zrinke Lukčec bit će izvedena 10. i 11. svibnja u Zagrebačkom plesnom centru. Riječ je o predstavi inspiriranoj osnovnim zakonima fizike, istovremeno istražujući njihovu primjenu u plesu i tijelu plesača. Predstava je namijenjena djeci i mladima, kao i odraslima koji traže način kako da se napokon – ili ponovno – zaljube u fiziku. Dodatna preporuka za gledanje jest svakako i podatak da su plesači Petra Chelfi i Ognjen Vučinić te autorica Zrinka Lukčec za prijašnje radove osvajali nagrade Hrvatskog glumišta.  

ULAZNICE: 40 redovno /30 kuna strukovne udruge / 25 kuna organizirana prodaja (više od 10 učenika)//Rezervacije: marketing ZPC-a ured.zpc@gmail.com ili pozivom na broj 091 487 2563 / Radno vrijeme blagajne ZPC-a: radnim danom od 16 do 20 sati i vikendom sat vremena prije predstave

Za sva pitanja, javite se na: info@zagrebackiplesniansambl.hr