Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Tanka linija - koprodukcijski projekt; Plešimedo & ZPA

Premijera autorskog projekta Zrinke Lukčec-Kiko i Petra Cvirna - 16., 17. i 18. lipnja - 20h u Zagrebačkom plesnom centru Objavljeno: 16.06.2011

Uspostavljajući komunikaciju među dvjema pozicijama: "glumačkom" i "plesnom" (ako takva razlika u današnjim izvedbenim umjetnostima uopće postoji), došli smo do odnosa koji se nalazi na granici nagona i razuma. Početna točka bila je ideja o razvijanju priče kroz fizički pokret izvođača. Koristeći plesnu improvizaciju kao bazu, te istraživanje kvalitete pokreta tijela, počeli su razvijati odnos muškarca i žene, te moguće pozicije muškarca i žene u sadašnjem svijetu. Što je nagon? Što je razum? I koja je njihova subjektivna definicija? Zašto ljudi ostaju u odnosima i što na kraju prevlada, nagon ili razum? Predstava kombinira dramske i plesne elemente, pokušavajući pojedinca duboko uvući u svoju priču kako bi se zapitao o životu koji dijeli sa osobom koju voli.

Naslov: "Tanka linija"

         Koncept i autori: Zrinka Lukčec Kiko i Petar Cvirn

         Koautor i dramaturgija: Mia Bučević

         Izvođači: Zrinka Lukčec Kiko i Petar Cvirn

         Majstor rasvjete i tona: Ante Vučak

         Savjetnica za pokret: Aleksandra Mišić

         Savjetnica za režiju: Helena Petković

         Savjetnik za glazbu: Damir Šimunović