Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Petra Glad Mažar

Po završetku Opće gimnazije i Glazbene škole, upisuje studij Dizajna i projektiranja na TTF-u, naknadno BA studij Odsjeka produkcije ADU (produkcija filmskih, kazališnih i ostalih izvedbenih umjetnosti i medijskih produkata), te 2014. završava MA studij pri ADU, smjer: produkcija scenskih i izvedbenih umjetnosti gdje stječe titulu mag.art. Profesionalno producentsko iskustvo stiče od 2006. prvenstveno djelovanjem na nezavisnoj kulturnoj sceni; surađuje s redateljima poput M. Kurspahića, D. Harjačeka, R. Žulj, H. Petković, R. C. Gatice itd. U kazališnoj sezoni 2008/2009 radi kao operativni producent u Teatru &TD, od 2009. u suradnji s J.Žmak i G.Ferčecom razvija projekt Dramaturškog studija&Malih noćnih čitanja, a od 2012. do 2016. zajedno s dramaturginjom V.Klepicom umjetnički profilira UO KUFER. Od 2007. u svojstvu asistenta produkcije radi na Festivalu plesa i neverbalnog kazališta, a 2009. postaje asistent produkcije ansambla ZPA. 2011. preuzima posao glavnog producenta ZPA uključujući projekt spomenutog Festivala i novoutemeljenog Mediteranskog plesnog centra. 2014. preuzima mjesto ravnateljice ZPA te nastavlja razvijati projekte organizacije u suradnji s članovima ansambla te projektnim domaćim i inozemnim partnerima.

 

Nina Križan

Rođena 1991. godine u Puli. Diplomirala 2016. godine Produkciju scenskih i izvedbenih umjetnosti na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Svoje profesionalno iskustvo u kazalištu stekla je radeći kao izvršna producentica na mnogim plesnim i kazališnim predstavama, a zatim radeći produkcijske i administrativne poslove za nekoliko umjetničkih organizacija/ udruga. Također paralelno se bavi razvojem i provedbom social- art projekata koji u umjetnost aktivno uključuju društveno marginalizirane skupine (Život kroz dramatizaciju, Kazalište izbliza). Stalna je suradnica Hrvatskog centra ITI u kojem je zaposlena od 2018. godine te članica i suradnica Udruge profesionalnih plesnih umjetnika PULS. Nakon rada na mjestu producentice predstave «Staging a play: Tartuffe» koreografa i redatelja Matije Ferlina, 2018. godine započinje stalnu suradnju sa Zagrebačkim plesnim ansamblom na poziciji asistentice produkcije.