Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Petra Glad Mažar

Po završetku Opće gimnazije i Glazbene škole, upisuje studij Dizajna i projektiranja na TTF-u, naknadno BA studij Odsjeka produkcije ADU (produkcija filmskih, kazališnih i ostalih izvedbenih umjetnosti i medijskih produkata), te 2014. završava MA studij pri ADU, smjer: produkcija scenskih i izvedbenih umjetnosti gdje stječe titulu mag.art. Profesionalno producentsko iskustvo stiče od 2006. prvenstveno djelovanjem na nezavisnoj kulturnoj sceni; surađuje s redateljima poput M. Kurspahića, D. Harjačeka, R. Žulj, H. Petković, R. C. Gatice itd. U kazališnoj sezoni 2008/2009 radi kao operativni producent u Teatru &TD, od 2009. u suradnji s J.Žmak i G.Ferčecom razvija projekt Dramaturškog studija&Malih noćnih čitanja, a od 2012. do 2016. zajedno s dramaturginjom V.Klepicom umjetnički profilira UO KUFER. Od 2007. u svojstvu asistenta produkcije radi na Festivalu plesa i neverbalnog kazališta, a 2009. postaje asistent produkcije ansambla ZPA. 2011. preuzima posao glavnog producenta ZPA uključujući projekt spomenutog Festivala i novoutemeljenog Mediteranskog plesnog centra. 2014. preuzima mjesto ravnateljice ZPA te nastavlja razvijati projekte organizacije u suradnji s članovima ansambla te projektnim domaćim i inozemnim partnerima.

 

Petra Valentić

Petra Valentić nakon završene osnovne i srednje Škole suvremenog plesa Ane Maletić, te Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu upisuje plesnu akademiju Rotterdam Dance Academy CODARTS koju završava 2009. godine. Tijekom boravka u Nizozemskoj radila je s poznatim koreografima i pedagozima: Anouk van Dijk, Jack Gallagher, Krisztina de Chatel te u ansamblu Meekres Uitgesproken Dans. Zagrebačkoj publici predstavila se kao plesačica i koreografkinja 2009.godine sa izvedbom "Zabawne Zabawki do Zabawy" na 26. Tjednu suvremenog plesa te solo izvedbom “Sirena” u sklopu Platforme mladih koreografa 2010.godine. U periodu 2011. do 2013. radi na relaciji Zagreb-Berlin. Od rujna 2012. u svojstvu plesačice članica je Zagrebačkog plesnog ansambla, a 2014. nominirana je za Nagradu hrvatskog glumišta za Najbolje plesno ostvarenje - ženska uloga u predstavi “Anything“ španjolskog koreografa Daniela Abreua (ZPA, 2013)., dok je 2022. nagrađena istom Nagradom hrvatskog glumišta za ostvarenje u predstavi "Revel Revel" koreografkinje Roser Lopez Espinosa (ZPA, 2020).
Od 2016. sudjeluje u projektima ZPA u svojstvu asistentice produkcije (produkcija predstava i festivala). 2017. godine postaje predsjednicom Upravnog odbora strukovne udruge UPPU PULS. U 2021.godini angažirana je na poziciji voditeljice plesnog programa u Zagrebačkom plesnom centru, te započinje koreografsko djelovanje u ko-autorstvu s Petrom Chelfi. 
2022. nakon dugogodišnje uspješne karijere plesačice u ansamblu, nastavlja djelovati u ansamblu kao suradnica za pokret, producentica i umjetnička ko-voditeljica. Također 2022. godine ulazi u novi mandat predsjednice Upravnog odbora UPPU PULS.
 

 

Sara Ivanović

Nakon završene Opće gimnazije, upisuje studij Komunikologije (smjer Mediji) te magistrira Muzeologiju i upravljanje baštinom na Filozofskom Fakultetu. Tijekom studija sudjeluje na brojnim Erasmus+ projektima čiji su ciljevi promicanje plesa i izvedbene umjetnosti te na projektima koji su vezani za fotografiju i novinarstvo. Svoju karijeru započinje radom u umjetničkim galerijama, u organizaciji raznih glazbenih manifestacija i festivala te radom na radiju. Zbog afiniteta prema novim medijima i društvenim mrežama, 2020. godine se posvećuje marketingu i agencijskom radu u sklopu kojega se bavi stvaranjem sadržaja za razne lokalne i inozemne kompanije, dok u slobodno vrijeme razvija vlastiti projekt - buvljak Dronjak, koji se temelji na održivosti te stvara platformu za promociju lokalnih umjetnika i obrtnika. Kako bi svoja marketinška znanja i organizacijske vještine usmjerila na kulturni sektor, 2023. se pridružuje produkcijskom timu ZPA s kojim nastoji publici približiti plesnu umjetnost i sadržajno obogatiti plesnu scenu.