Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Nova.rs o predstavi GORE kao o 'vrhunskom doživljaju'

Nova.rs nakon hrvatskog kazališnog showcasea o predstavi GORE piše o 'vrhunskom doživljaju zahvaljujući precizno promišljenom dramaturškom i režijskom postupku, koreografiji i muzici, i iznad svega izvođačima'. 

Objavljeno: 21.10.2021

Osvrt kolega sa Nova.rs na predstavu GORE koja je izvedena nedavno u sklopu 15. hrvatskog kazališnog showcasea u organizaciji Croatian ITI Centre:

'No ono što je posebna vrednost svakog šoukejsa, pa i ovogodišnjeg, je susret sa zagrebačkom plesnom scenom. Predstava 'Gore' Zagrebačkog plesnog ansambla, po koreografskoj ideji Ferenca Fehera, pruža vrhunski doživljaj zahvaljujući precizno promišljenom dramaturškom i režijskom postupku, koreografiji i muzici, i znad svega izvođačima. Zapravo izvođačicama, iako se tematizuje isključivo mačo-ideologija. Na duhovit način se analizira jedna ozbiljna tema, vrlo inteligentno i ekspresivno. Šteta što nemamo priliku da vidimo zagrebačku plesnu scenu u Srbiji, na Bitefu, jer su im predstave značajno bolje od onoga što nam najčešće gostuje.'