Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

Predstava 'ESC ROOM' na festivalu Plesni zbirkus u Rijeci!

'ESC ROOM', predstava za djecu i mlade koja se bavi temom kompjutorskih igrica  i tako progovara o odnosu fizičkog i virtualnog svijeta bit će izvedena u Rijeci u srijedu, 16. rujna 2020. u 18 sati u Hrvatskom kulturnom društvu na Sušaku kao uvod u festival Plesni zbirkus! 

Objavljeno: 15.09.2020

Plesni zbirkus je festival izvedbenih umjetnosti, jedina manifestacija za djecu koju organiziraju i - djeca!  Ulaz na izvedbu predstave 'ESC ROOM' je slobodan uz obaveznu rezervaciju na email plesnizbirkus@gmail.com!

Namijenjena mladima, ova predstava bavi se temom kompjuterskih igrica, koja je prepoznata kao problem njihove generacije. Generacija je to koja je svoje najveće fascinacije i otkrića doživjela u sjedećem položaju – ispred ekrana. U želji da suvremenu plesnu umjetnost približimo mladima, a kroz temu koja im je bliska, otvaramo pitanja posljedica ovakve zamjene prostora igre i druženja.