Ovaj website koristi kolačiće

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. 

Necessary 
help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

Statistics
used by Google Analytics to analyze traffic.

ZPA u Poljskoj i na Korzici

Zagrebački plesni ansambl 15. rujna izvodi predstavu Staging a Play: Tartuffe u Poljskoj, a 19. rujna predstavu Gore na Korzici

Objavljeno: 10.09.2021

Zagrebački plesni centar u srijedu, 15. rujna gostuje u Poljskoj na festivalu Hrvatski tjedan koji će se održati u kazalištu Gdański Teatr Szekspirowski. 15. izdanje festivala usredotočeno je na suvremeni umjetnički izričaj i pripada ciklusu pod nazivom Kazališta Europe i svijeta, a održat će se od 9. do 15. rujna. Plesnu umjetnost zastupat će Zagrebački plesni ansambl predstavom Staging a Play: Tartuffe koreografa Matije Ferlina te grupa BADco. izvedbom Nemogućih plesova.

Krajem tjedna, točnije, u nedjelju 19. rujna, ZPA gostuje na Korzici - tamo će u sklopu četvrtog izdanja festivala Le Festival Dissidanse Itinérance Bastia izvesti plesnu uspješnicu Gore mađarskog plesnog umjetnika i koreografa Ferenca Fehéra.